Ervaren advocatenkantoor in Tegelen

Contact

Advocatenkantoor Verstraten is een jong en dynamisch kantoor met ruime ervaring in het bestuursrecht, het strafrecht en het burgerlijk recht. Onze no-nonsense aanpak en kleinschalige organisatie vertaalt zich in een persoonlijk contact en korte communicatielijnen met onze cliënten. Wij fungeren daarbij vaak als actieve sparringpartner of vraagbaak voor onze ketenpartners zoals (beschermings)bewindvoerders, budgetbeheerders en ambulante hulpverlening om samen juridische knelpunten in een vroeg stadium te signaleren en waar mogelijk juridische conflicten (al dan niet in andere rechtsgebieden) te voorkomen. Overigens staat vragen vrij en brengen wij hiervoor geen dure advieskosten in rekening. Wij verkiezen immers een eerlijke, duurzame klantrelatie boven het snelle geld en doen nimmer concessie aan onze kwaliteit.  

Een rechte lijn naar succes

Bij Advocatenkantoor Verstraten is uw zaak in juiste handen. Onze proactieve manier van werken vertaalt zich in een onderbouwde zaak met argumenten die hout snijden. Met een scherpe blik kijken we naar uw zaak en spannen wij ons onvermoeibaar in voor het beste resultaat. Alle processtukken worden in nauw overleg met u opgesteld en pas definitief gemaakt wanneer deze naar uw zin zijn. Wilt u liever dat wij uw zaak afstemmen met bijvoorbeeld uw bewindvoerder, dan geeft u dat gewoon aan ons aan. Zo houdt u zelf zeggenschap over uw zaak.

Deze duidelijkheid ziet u ook terug in onze communicatie. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We bespreken vooraf de strategie en de voor u te verwachten kosten en wij houden u op de hoogte in begrijpelijke taal. Zo weten we zeker dat we met u op één lijn zitten en dat u het beste gespecialiseerde juridisch advies krijgt.

 

Bekijk onze diensten

Het gehele proces

Ons werk begint al vanaf de eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we uw zaak en de juridische mogelijkheden en haalbaarheid van uw rechtsvraag. Zien wij juridisch gezien geen mogelijkheden voor u, dan nemen wij uw zaak ook niet aan. Wij waarderen namelijk eerlijkheid in onze relaties. Indien we uw zaak aannemen gaan wij daarmee direct aan de slag en ontzorgen wij u tijdens het gehele proces. Wij zorgen voor alle noodzakelijk rechtshandelingen en bewaken eventueel voor uw zaak van toepassing zijnde termijnen. Dit doen we in nauw overleg met u. We zijn er dus niet alleen voor u in de rechtbank.  

Mw. mr. J.H.M. (Jori) Verstraten

Jori Verstraten is afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht met het strafrecht als afstudeerrichting en in 2004 beëdigd als advocaat. Werkzaam vanuit haar kantoor in Tegelen voert zij een algemene praktijk. Gedreven, doortastend en sociaal zijn voor haar kenmerkende eigenschappen. Zij verwelkomt u graag op ons kantoor tijdens een gratis kennismakingsgesprek om vrijblijvend met u te sparren over uw juridisch vraagstuk.